Trainer DTS

SURHUIZUM - Het bestuur en de Technische Commissie van korfbalvereniging DTS UIT Surhuizum hebben Sietse Dijkstra aangesteld als trainer-coach van de DTS-selectie. Dijkstra is nu nog trainer van Korfbalvereniging Olympia uit Twijzel. Met de aanstelling van Sietse Dijkstra hoopt DTS op de korte termijn zowel in de zaal als op het veld een stabiele derdeklasser te worden. Komend seizoen wordt Dijkstra ook betrokken bij de training van de twee juniorenteams.

Fryske Dei BCV

BURGUM - De voetbalwedstrijd tegen BCV en 't Fean'58 staat zaterdag 20 april in het teken van de Fryske Dei. Om 16.30 uur wordt in Bergum de voorwedstrijd gespeeld tussen BBC JO-1 en Feanstars JO9-1. Om 18.20 uur is er een optreden van Legato, de nieuwe Burgumer muziekvereniging voor blaasmuziek. De wedstrijd begint om 18.30 uur na het Frysk Folksliet. Om 20.30 uur is er feest in de kantine van BCV met medewerking van de Rauzer Band.

Douwe Zondervan

RYPTSJERK - Douwe Zondervan, trainer van voetbalvereniging Rijperkerk, is vorige week op 56-jarige leeftijd overleden. Alle wedstrijden van Rijperkerk werden afgelopen weekeinde afgelast. Op de website www.actiefonline.nl is een In Memoriam te lezen.