Literair hoorspel Leafdesbrieven

KOLLUM - Woensdag 24 april in Bibliotheek Kollum vertolken Inez Timmer en Tseard Nauta de rollen van Andrew en Melissa in de Friese vertaling 'Leafdesbrieven' van A.R. Gurney.

De voorstelling 'Leafdesbrieven' vertelt het verhaal van Andrew Makepeace Ladd III en Melissa Gardner. Ze zijn al sinds hun kinderjaren bevriend en hoewel ze gek zijn op elkaar loopt het leven zoals het loopt. Ze trouwen allebei met iemand anders, krijgen een eigen leven, een eigen wereld. Andrew boekt succes in de politiek en Melissa in de kunst, maar zij raakt verstrikt in ongelukkige liefdesaffaires en drankgebruik.

Ze blijven verbonden door een briefwisseling die ze een leven lang volhouden. In die brieven schrijven ze elkaar wat ze in het echte leven niet tegen elkaar kunnen, willen of durven zeggen.

Inez Timmer, internationaal musicalactrice, theatermens en zangeres, richt zich sinds 2012 ook op het maken van intieme theatervoorstellingen in Nederland en Duitsland.

Tseard Nauta is multi-instrumentalist en medeoprichter van het fameuze Klezmerorkest 'Di Gojim'. Muziektheater is zijn passie. Zijn kunnen als acteur bewees hij al eerder in onder andere 'Op alle fronten'.

Het literaire hoorspel is om 20.00 uur in Bibliotheek Kollum. Kaarten kosten €12,50 voor leden van Bibliotheken Noord Fryslân en €15,- voor niet-leden. U kunt uw kaarten kopen via ontdekdebieb.nl of aan de balie in de bibliotheek.