Exposities bij KunstINNark in Drachten

DRACHTEN - KunstINNark heeft Lia Brandsma en Willem Schilder uitgenodigd te exposeren in de Ark, de Flevo 161 Drachten.

Lia Brandsma schildert in figuratieve stijl, in het bijzonder vogels met hun bonte kleurenpracht en melodieus gezang. De natuur is haar inspiratiebron. Willem Schilder gebruikt sinds 2017 klei om zijn werk vorm te geven. Zijn werk is zeer divers en kleurrijk en ook geïnspireerd op de natuur.

Nieuwsgierig, neem alvast een kijkje op hun website www.myartsonline.jimdo.com en www.hartvansteen.nl. De opening van deze expositie is op zaterdag 27 april om 15.00 uur. Mocht u niet kunnen op deze dag dan is deze KunstINNark expositie ook te bekijken op alle zaterdagmiddagen van 20 april tot en met 25 mei. De kunstenaars zijn dan ook aanwezig en ontvangen u graag van 13.30 tot 16.30 uur. De toegang is gratis. Verder kunt u de expositie ook bekijken op de dagen dat de kerk geopend is. Kijk daarvoor op website: www.kunstinnark.nl Ook bij Passiflora in Drachten is weer buitenkunst te bekijken vanaf 11 mei.

Gadgets bibliotheek

DRACHTEN - Geïnteresseerd in vernieuwende technologieën? Kom dan op dinsdagavond 23 april van 19.30 tot 21.30 uur naar de Gadgetavond in Bibliotheek Drachten. Vrij vertaald betekent gadget een vernieuwend hebbeding. Denk aan drones, de Google Home, de smartwatch, de slimme thermostaten en een deurbel met camera. De nieuwste gadgets worden bekeken en besproken.