Derde roman van Drachtster auteur

DRACHTEN - Op vrijdag 5 april is het nieuwe boek 'Een nieuwe weg' van Ankje van der Veen uit Drachten verschenen.

In deze meeslepende roman staat Elsa centraal. Als het noodlot voor de tweede maal toeslaat in haar leven, durft ze niet meer te hopen op geluk. Ze schrijft al haar wel en wee van zich af in een dagboek. Dan leert ze Alewijn kennen. Zou ze eindelijk haar prins op het witte paard gevonden hebben?

Fragment uit het boek: 'Elsa trekt ietwat geagiteerd de deur open, want tja, wat een gedoe dat busje van die kwekerij op haar oprit. Wat moet die hier? Voor haar staan twee mannen, en ze trekt wit weg, als ze één van hen herkent… Met een minzaam lachje om zijn dunne lippen steekt hij haar zijn hand toe.'
Auteur Ankje van der Veen is een gevoelsmens. In haar eerste boek, een biografie over haar autistische zoon met de titel 'Ik ben een zondagskind' is dat ook tot in detail waarneembaar. In de romans die ze daarna schreef weet ze haar lezers ook te raken, en ze al snel in te laten leven met de personages die in het verhaal 'rondlopen'.

Een nieuwe weg is haar derde roman die de nieuwsgierigheid van de lezer wederom zal prikkelen. Het aantal pagina's is 214 en het boek wordt uitgegeven door Boekscout in Soest. Inmiddels hebben meer dan tienduizend auteurs hier de kans gekregen met hun boeken te verschijnen. Velen van hen zijn of waren debutant.

Auteur Ankje van der Veen, e-mail: vderv10@gmail.com, kan meer informatie geven over het boek.