Het indietrio Audio Adam staat op 19 april in Iduna.
Het indietrio Audio Adam staat op 19 april in Iduna. Foto: Ingezonden

Audio Adam en Gruppo Sportivo in Iduna

DRACHTEN - Vrijdag 19 april staat Audio Adam bij Poppodium Iduna op de planken om 20.30 uur. Na een korte stilte is het indietrio weer helemaal terug met het derde studioalbum '3' dat afgelopen maand is uitgebracht.

Het album is geïnspireerd op het vaderschap en de mooie dingen in het leven; een uitgesproken positieve vibe. Met het album bekroont de band een mooie reeks: het begon met de titel 3FM Serious Talent, waarna ze onder anderen op tour gingen door Nederland, UK, en speelden in een uitverkocht Paradiso. Drachtster band SERA speelt in het voorprogramma.

Gruppo Sportivo

Zaterdag 20 april zal het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo om 20.30 uur optreden in Poppodium Iduna in Drachten. Gruppo Sportivo is een Haagse popband, opgericht in 1976. De band had veel (internationaal) succes met de albums 10 Mistakes en Back to '78. Klassiekers als 'Beep Beep Love', 'Hey Girl', 'Disco Really Made It' en 'Tokyo' zijn nog steeds veel te horen op de radio.

Na vier jaren een studio-only band geweest te zijn, is het legendarische muziekgezelschap sinds 2018 weer terug met het nieuwe album 'GREAT' op zak! Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes zullen zeker niet ontbreken. De band brengt met veel plezier het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal klassiekers zoals 'Beep Beep Love', 'Hey Girl', 'Disco Real ly Made It' en 'Tokyo'.