GSVV te sterk voor Drogeham

DROGEHAM - In een wedstrijd met twee gezichten bleek het elftal uit Gerkesklooster de betere ploeg te zijn tegen VV Drogeham. GSVV maakte in de eerste helft al het verschil, het duel eindigde in 1-3.

In de eerste helft was het spel voornamelijk voor GSVV. Na enkele gecreƫerde kansen kwam het dan ook terecht op voorsprong. Gerbert Van der Heide schoot raak nadat Drogeham de bal niet kon wegwerken. Juist op het moment dat Drogeham wel in de aanval was sloeg GSVV weer toe. Uit een counter schoot Marco Kooistra hard raak. Voor de rust stond het al 0-3: wederom uit een snelle tegenstoot wist Wichard Alink doelman Dennis van Butselaar te passeren. In de rust werd bij Drogeham het een en ander omgezet en dit resulteerde in meer balbezit. Erik Postmus stuurde Marten Postmus weg en laatstgenoemde schoot hard raak: 1-3.