Die Dorfplatz Musikanten zorgen voor een middag met veel gezelligheid, vrolijkheid en plezier.
Die Dorfplatz Musikanten zorgen voor een middag met veel gezelligheid, vrolijkheid en plezier. Foto: Ingezonden

Concert Die Dorfplatz Musikanten in Tytsjerk

TYTSJERK - Op zondagmiddag 14 april aanstaande geven Die Dorfplatz Musikanten een concert in het dorpshuis Yn'e Mande te Tytsjerk. Deze enthousiaste kapel onder leiding van kapelmeester Benny Eissens brengt een zeer afwisselend programma met Egerländer en Böhmische muziek ten gehore. Deze muziek die zeer bekend is geworden door Ernst Mosch is vrolijk en ligt goed in het gehoor.

Die Dorfplatz Musikanten is een hechte, gezellige groep muzikanten van twintig personen. De leden komen uit de vier noordelijke provincies: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. De kapel heeft inmiddels een grote schare fans en speelt onder andere walsen, polka's en marsen, een solostuk met trompet en tenorhoorn, en heeft ook een eigen zangduo.

Voorheen verzorgde de Oldenhove kapel het concert, maar deze kapel bestaat helaas niet meer. Daarom mogen Die Dorfplatz Musikanten het concert geven. Laat u verrassen en kom naar Die Dorfplatz Musikanten. U bent van harte welkom in het dorpshuis Yn'e Mande, Noarderein 1 te Tytsjerk. De entree bedraagt 7.50 euro en de zaal is open vanaf 14.30 uur. Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot 17.15 uur.
www.diedorfplatzmusikanten.nl