Van links naar rechts: Henk Hoekstra, Rienk Herder, 
Willem Kamminga en Chris Zaal.
Van links naar rechts: Henk Hoekstra, Rienk Herder, Willem Kamminga en Chris Zaal. Foto: Ingezonden

Jubilarissen Interkerkelijk Mannenkoor Burgum

BURGUM - Op de jaarvergadering van het IBM was er (weer) ruimschoots aanleiding voor een feestje. Woensdagavond 3 april werden in het Martinushuis in Burgum 5 jubilarissen gehuldigd.

Henk Hoekstra, Rienk Herder en Chris Zaal zijn alle drie 40 jaar lid en Willem Kamminga is 20 jaar lid (van het IBM, maar hij zingt al véél langer). Eén jubilaris, Hendrik Hofman, was helaas door omstandigheden niet aanwezig. Voor elke jubilaris was er een bloemetje, een herinneringsspeld, en voor de jubilarissen van 40 jaar een oorkonde van de Zangersbond, en applaus.

De clubtrouw is kenmerkend voor het Burgumer Mannenkoor. Het ledental is ook tamelijk stabiel, steeds rond de 60 leden. Vrijdag 2 april leverde het koor een heel mooie bijdrage aan de zangavond in de Fonteinkerk in Drachten, bij de presentatie van het nieuwe liedboek 'Lieten Fan Leauwe en Langstme'. Nu beginnen de voorbereidingen voor de bijzondere dienst op 5 mei in De Ikker in Burgum. Nog voor de zomervakantie begint de voorbereiding voor het Adventsconcert op 30 november, ook in De Ikker. Ook eens meezingen? Kom gerust langs op een woensdagavond in het Martinushuis in Burgum.
Meer info: www.ibmkoor.nl.