Friese Onderneming van het Jaar

DOKKUM - Op dinsdag 9 april vindt de finale van De Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar plaats bij Bouwgroep Dijkstra Draisma in Dokkum.

Jaarlijks heeft de jury de mooie taak om op zoek te gaan naar die ene, naar de beste van allemaal, de parel van Fryslân. "Onze finalisten worden – net als parels – grondig geïnspecteerd. Sinds een aantal jaren doen we dat met behulp van onder andere de financiële scan van de Rabobank en de Business Maturity Scan van Deloitte. Daarnaast bezoekt de jury de finalisten voor een verdieping in de bedrijfsvoering, het product, de markt en de mensen die er werken."

De finalisten voor de verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2019 zijn: Bakker Transport & Warehousing uit Heerenveen, Jelle Bijlsma BV uit Giekerk en Ufkes Greentec uit Drachten

Het programma is globaal als volgt: 15.00 uur Ontvangst van de gasten bij Bouwgroep Dijkstra Draisma in Dokkum; 15.45 uur De finalisten presenteren zich; 17.00 uur Vertrek naar Theater Sense; 17.40 uur Plenair programma in Theater Sense met Interview winnaar Enterprijs, Beste Friese Startup 201, Finale ondervraging finalisten en Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2019; 18.30 uur Vertrek naar BierBrouwerij Dockum; 19.30 uur Bekendmaking winnaar Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2019; 20.30 uur Einde programma.