Jochem van Gelder in theater Sense.
Jochem van Gelder in theater Sense. Foto: Marit Anker

H&I Dokkum: "Verandering is kinderspel"

DOKKUM - Jochem van Gelder had de lachers op zijn hand, maandagavond in theater Sense in Dokkum. Aan een kleine 100 ondernemers presenteerde hij zijn visie op verandermanagement. Met veel praktijkvoorbeelden uit zijn eigen werkzame leven als televisiemaker probeerde hij duidelijk te maken dat verandering vanuit jezelf moet beginnen.

"De gesprekken met kinderen die ik had in het televisieprogramma Praatjesmakers hebben mijn leven veranderd en de blik op de wereld verruimd. De eerlijkheid en onbevangenheid van kinderen van 4, 5 en 6 jaar, daar kunnen we zoveel van leren", zo legde hij uit. Het was voor Jochem van Gelder een try-out, niet eerder stond hij over dit onderwerp een zaal vol mensen te woord. Het publiek genoot van zijn bevlogenheid en enthousiasme.
Ook niet-leden van de vereniging H&I Dokkum en omgeving waren welkom. Voorzitter Sjerk Faber daarover: "De afgelopen twee seizoenen hebben we een koerswijziging ingezet voor onze vereniging, die goed aanslaat. Het uitnodigen van niet-leden voor een van de avonden geeft hen de kans op een eenvoudige manier in een groot netwerk terecht te komen." (www.henidokkum.nl)