ONT wint ruim van Ropta Boys

OPEINDE - Het duurde ruim een half uur voor de eerste goal viel, maar toen was het hek ook van de dam voor ONT. Na een 3-0 ruststand werd het zaterdag uiteindelijk 5-1 tegen Ropta Boys.

ONT begon goed. Ropta Boys werd direct bij het nekvel gepakt en de bezoekers slaagden er niet in onder de druk van ONT uit te voetballen. Toch duurde het lang voor de 1-0 op het scorebord stond. Na 36 minuten scoorde Michel Weisser. Dennis Bakker maakte er 2-0 van en Weisser zorgde voor de 3-0 ruststand. Die goal ontstond uit een ONT-aanval nadat Erik de Vries voor Ropta Boys een strafschop miste. In de tweede helft was er voor ONT geen vuiltje aan de lucht. Door goals van Weisser en Egbert Hulzinga bouwde de thuisclub de voorsprong uit naar 5-0. Een slippertje in de ONT-verdediging leidde tot de eretreffer voor Ropta Boys.