Open dag clubs Sportlaan Drachten

DRACHTEN - Op zaterdag 20 april slaan alle sportclubs aan de Sportlaan in Drachten de handen in één tijdens de Sportlaan Sport. De bezoekers kunnen op deze open dag zien wat de Sportlaan allemaal te bieden heeft en ervaren hoe het is om een bepaalde sport te beoefenen.

Sportlaan Sport vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur op de Sportlaan in Drachten (gratis). Bij iedere club worden verschillende sport activiteiten, clinics of challenges georganiseerd. Voor alle leeftijden is er wat te doen: van jeu de boules tot korfbal en van fitness en tennis tot schieten en atletiek. Daarnaast is het genieten van toffe demonstraties en wedstrijden, of kun je langskomen voor een kopje koffie en je laten informeren door de deelnemende partijen.

Middels een stempelkaart kan de bezoeker bij alle partijen langs en een uitdaging aangaan. Zijn alle stempels verzameld, dan kan de Sportlaan-bidon in ontvangst worden genomen! Sportlaan Sport is voor iedereen! Bezoekers wordt verzocht op de fiets te komen. Hiervoor zijn extra plaatsen gecreëerd, zodat de Sportlaan voor iedereen goed bereikbaar is.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op www.sportbedrijf-drachten.nl/sportlaansport