Kampioen verslaat Wêz Handich/DOW

DRONTEN - Zaterdag 30 maart stond voor de korfballers van Wêz Handich/DOW de laatste wedstrijd van het zaalseizoen op het programma tegen kampioen ASVD uit Dronten.

Tot kort voor rust bleef de score in evenwicht, maar dankzij de enorme energie en inzet van de formatie van coach Ljibbe Kuipers wist Wêz Handich/DOW in de laatste minuten voor de pauze een kleine voorsprong te nemen: 11-13. Na een fantastische eerste helft van de ploeg uit Rottevalle en Eastermar, werd ook de tweede helft sterk begonnen. Met nog twintig minuten te spelen raakten de spelers van Wêz Handich/DOW uitgeput. ASVD rook daarop de kans om de leiding in de wedstrijd over te nemen en deed dat ook. Dit resulteerde in een ietwat geflatteerde eindstand van 34-24. Een terechte maar ietwat geflatteerde overwinning voor ASVD.