V.l.n.r. Remco van der Iest, Koen Kuipers, Albert Veenstra en Wietse Kuipers.
V.l.n.r. Remco van der Iest, Koen Kuipers, Albert Veenstra en Wietse Kuipers. Foto: Badkamerwarenhuis/Cre8Kitchen.

Een keuken kies je handig bij Cre8Kitchen in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Badkamerwarenhuis & Cre8kitchen in Surhuisterveen is een hippe, grote zaak. Op de bovenverdieping vindt u alles voor uw nieuwe badkamer. Op de begane grond bevindt zich het unieke concept van Cre8Kitchen. "Onze bijzondere werkwijze heeft al menig klant geholpen bij het maken van de allerbeste keuze", zegt Wietse Kuipers. De keukenshowroom breidt de komende twee maanden flink uit.

Keukens, badkamers en tegelvloeren in een trendy stijl staan er bij Badkamerwarenhuis & Cre8Kitchen. "We leveren iedere bestelling persoonlijk af op uw locatie en verzorgen zelf de complete montage", zegt eigenaar Wietse Kuipers. De klant ontzorgen, is waar het bij hem om draait.
Zowel Badkamerwarenhuis als Cre8Kitchen zijn zo ingericht dat u gemakkelijk uw keuze kan maken. "Dat scheelt tijd en keuzestress. Indien dat eenvoudiger is, komen we bij de klant thuis voor een adviesgesprek. Wij zijn dagelijks bezig met badkamers, keukens en tegelvloeren. Onze klanten hebben doorgaans iets anders aan hun hoofd. Wanneer zij door een verhuizing, een verbouwing of een nieuwbouw-project, zich ineens moeten verdiepen in keukens, badkamers of tegelvloeren - toch een leuke en belangrijke keuze in je leven - dan is het fijn dat er adviseurs zijn die het werk dat je niet zelf hoeft te doen, uit handen nemen."

Badkamerwarenhuis en Cre8Kitchen maakt het klanten gemakkelijk door twee speciaalzaken onder één dak te vestigen. Daardoor heeft u te maken met één aanspreekpunt bij uw bestelling, ook als dat een keuken, een badkamer én tegelvloeren betreft. "In overleg met u of met uw aannemer maken we een plan voor de oplevering. U hoeft slechts uw deur open te doen, onze monteur zorgt er verder voor dat alles tiptop in orde komt."

Cre8Kitchen is een succesvol concept. "De klant kiest kastjes, grepen, werkbladen, keukenapparaten en de opstelling. "We maken schetsen. Maar als we een en ander dan in de praktijk gaan neerzetten, iets dat kan bij Cre8Kitchen, zien ze het ineens voor zich. Ze beleven hoe het is om in hun nieuwe keuken te staan. En dan zie je toch dat er vaak nog aanpassingen gedaan worden."
De loop zit er goed in bij Cre8Kitchen dat vorig jaar in het nieuwe pand opende. "We gaan uitbreiden met onze showroom. Er komen tien nieuwe keukenopstellingen bij." De klant zal hiervan geen overlast ervaren, omdat de bestaande showroom gewoon open blijft. "Maar langzaam maar zeker ontstaan nog meer belevingsmogelijkheden", zegt Wietse Kuipers. Naast ontzorgen vindt hij beleving essentieel. "Je moet je nieuwe keuken, je nieuwe badkamer, je nieuwe tegelvloer zien, voelen en ervaren. Daarom hebben wij ook een volledig werkende keuken in onze showroom. Kom langs en beleef het zelf op de Zoom 1 in Surhuisterveen."

Badkamerwarenhuis & Cre8Kitchen |
Zoom 1, Surhuisterveen | 0512 232 008