De nieuwste collectie buitenzonwering bij Deco Home De Vries.
De nieuwste collectie buitenzonwering bij Deco Home De Vries. Foto: Actief Media

"Zin in de lente!"

BURGUM - Lammetjes in de wei, bontgekleurde gazons van de krokussen en dappere terraszitters die de eerste zonnestralen mee willen pakken. De lente is weer begonnen. Sybe en Marjon de Vries van Deco Home De Vries zijn er helemaal klaar voor. "De nieuwe voorjaarscollectie is al binnen", zegt Sybe. "Wij hebben zin in de lente!"

Het sympathieke ondernemerspaar merkt dat het voorjaar is begonnen. "Mensen komen alweer voor horren en zonwering", vertelt Sybe. Samen met Marjon heeft hij weer mooie producten ingekocht. "Denk aan de nieuwste modellen binnen- en buitenzonwering met prachtige doeken, horren, behang in mooie bloemmotieven, kussens, accessoires en nog veel meer." Horren en zonwering zijn voor veel uiteenlopende constructies leverbaar. "En natuurlijk hebben wij ook horren en binnenzonwering voor draaikiepramen", legt Marjon uit.

In behang, kussens en accessoires is veel kleur te zien dit seizoen. Het kleurenpalet bestaat uit onder andere groen, roze en geel. Wie het schilderwerk hierop wil aanpassen heeft geluk. Het hele jaar krijg je bij Deco Home De Vries namelijk 20% korting op alle professionele verf van Sikkens.
Wil je jouw huis een opfrisbeurt geven voor de lente, maar heb je hier wat hulp bij nodig? Deco Home De Vries heeft vier stylisten die graag langskomen om jouw woonsituatie te bekijken en samen een plan te maken. Ook het klussen kun je overlaten aan de vakmensen van Deco Home De Vries.

Tsjibbe Geartsstrjitte 16, 9251 BR Burgum
0511 - 469595 | www.devries-burgum.nl