Wêz Handich/DOW verliest van Dindoa

HOUTIGEHAGE - Zaterdag moest het eerste team van Wêz Handich/DOW aantreden tegen Dindoa uit Ermelo. Die krachtmeting werd verloren door de korfballers.

Voorafgaand aan het duel stond het combinatieteam uit Rottevalle en Eastermar op 12 punten en tegenstander Dindoa op 14 punten. De gasten liepen uit naar een 1-3 score en namen daarmee het initiatief over in de wedstrijd. Wêz Handich/DOW wist in het restant van de eerste helft bij te blijven en af en toe zelfs langszij te komen, maar Dindoa bleef scoren en dit resulteerde in een ruststand van 9-10.

Het spelbeeld in de tweede helft was vergelijkbaar met dat in de eerste helft. Dindoa nam het initiatief en voor Wêz Handich/DOW was het bijbenen en aanhaken: eindstand 19-23.