Bij De Rode Beuk vindt u volop groen en goed advies.
Bij De Rode Beuk vindt u volop groen en goed advies. Foto: Ingezonden

Rode Beuk in Kootstertille: "Er is nog tijd om hagen, heesters en bomen te planten"

KOOTSTERTILLE – Het tuinseizoen is begonnen. Opruimen, de grond voorbewerken en snoeien zijn klussen waarvoor het nu de juiste tijd is. "Het planten van haagplanten, heesters en bomen kan nog zeker tot de derde week van april," vertelt Gerard van der Veen van tuincentrum en boomkwekerij 'De Rode Beuk'.

'De Rode Beuk' is gevestigd aan de Rykswei 13a in Kootstertille, nabij Twijzel. Het bedrijf bestaat sinds 1977 en werd gestart in Drogeham door vader Peet van der Veen. In 1994 nam zoon Gerard het over. Gerard: "Ik adviseer graag zodat mensen jarenlang plezier beleven aan hun tuin."

Bij 'De Rode Beuk' ben je aan het juiste adres voor vaste planten, bomen, sierheesters en beukhagen. Ook zijn er leibomen, dakbomen, bolbomen, fruitbomen en park- en laanbomen. Het gehele assortiment is topkwaliteit voor een vriendelijke prijs. Gerard: "We zijn gespecialiseerd in leibomen. Dat kunnen lindes zijn, maar ook fruitbomen. De bomen worden door ons in de juiste vorm opgekweekt en gesnoeid voor het accentueren van een begrenzing in de tuin of voor het huis. Leibomen zijn een plaatje om te zien en een natuurlijke zonwering. Dit geldt ook voor dakvormbomen, zoals platanen, moerbei en moeraseiken: levende parasols.

'Advies nodig? Welkom!

Heb je geen groene vingers of ben je te druk voor het tuinwerk? "Een tuin met bodembedekkers kan een fantastische oplossing zijn. Snelle groeiers als liguster en laurier zijn soms ook een aanrader. Wij verkopen vele soorten 'groen'. Kom langs voor advies of eventueel een compleet beplantingsplan."

De Rode Beuk | Rykswei 13a, Kootstertille | 0511-544311 | www.derodebeuk.nl