Inez Timmer in The Point Buitenpost

BUITENPOST - Afwijzingen en teleurstellingen incasseren vergt moed, dit weet ook Inez Timmer die zondagmiddag 31 maart om 15.30 uur optreedt in zalencentrum The Point in Buitenpost.

Op openhartige en humoristische wijze vertelt de succesvolle Timmer over het bijzondere artiestenleven. Zij speelde in musicals als Anatevka, My Fair Lady en Les Misérables. Voor en achter de schermen, een leven vol tegenstellingen, succes, eenzaamheid, spanning en stress vlak voor aanvang.

Met het intieme kijkje in haar leven dat deze solomusical biedt, maakt het publiek kennis met de echte Inez Timmer,. Zingend, vertellend en mijmerend schept zij het beeld van het leven van een internationaal musicalartieste. Ook vertelt zij over persoonlijke zaken, zoals het keerpunt in haar leven en waarom zij de switch van lerares naar artieste maakte. Het is een blijmoedige rollercoaster, "Vijf minuten voor aanvang!", zuigt het publiek mee in de mallemolen van het leven van een musicalartieste.

Onrust achter de coulissen, lichte paniek in de kleedkamer. De artiesten worden omgeroepen, de licht en geluidsmensen staan paraat. Er heerst een gespannen bedrijvigheid die het publiek ontgaat.

Vijf minuten voor aanvang van de voorstelling is het vaak een georganiseerde chaos in het hoofd van een artiest…

Voorverkoop €12,- Dropshop Liquorice / 0511 541444. Aan de zaal: €13,50.
www.maskelynbuitenpost.nl