Informatieavond over 'Oera Linda'

SUWÂLD - Oera Linda van 27 tot 30 juni en 4 tot 7 juli is een openluchtvoorstelling van toneelgezelschap 'Kom mar op!' die gaat over de oorsprong van Friesland, zelfs over de oorsprong van ons bestaan, althans, als we de mythe mogen geloven.

Kom meer te weten over de visie, kom met uw vragen, krijg een voorproefje van het decor en vang een glimp op van de cast. Op 1 april houdt 'Kom mar op!' een informatieavond voor alle (potentiële) medewerkers in de Suderfinne, het dorpshuis van Suwâld. De koffie staat voor u klaar om 19.30 uur. Aanmelden? Graag! Dit kan eenvoudig via www.kommarop.nl

Het script werd door Hans Brans speciaal geschreven voor het gezelschap. Een verhaal dat uitgegroeid is tot een prachtig, nooit eerder vertolkt, toneelstuk. Acteurs van zowel binnen als buiten het dorp spelen mee in het stuk. "Om deze voorstelling tot een succes te maken hebben we niet alleen een publiek nodig dat straks van een geweldige avond mag gaan genieten, maar ook veel extra medewerkers die hun schouders eronder willen zetten. Zeven voorstellingen spelen binnen twee weken vraagt toewijding van de spelers. Zij zullen zich moeten richten op hun rol. Dus hebben we úw enthousiaste hulp nodig."

Zo zoekt het gezelschap medewerkers die kunnen helpen met het op- en afbouwen van het decor. Medewerkers die bezoekers welkom heten bij de registratie en zijn er mensen vooraf nodig die bezig gaan met allerhande zaken, zoals het naaien van kostuums, of die deze kostuums willen wassen tussen de voorstellingen door.