Gerrit Dijkstra vult de waterontharder, die in de meterkast staat, bij met zout.
Gerrit Dijkstra vult de waterontharder, die in de meterkast staat, bij met zout. Foto: Actief Media

Familie Dijkstra blij met service Mezutec

HURDEGARYP - Toen de familie Dijkstra in mei vorig jaar verhuisde naar hun nieuwbouwwoning in Hurdegaryp besloten ze meteen een waterontharder aan te schaffen. Via Weekblad Actief kwamen ze uit bij Mezutec Waterzuiveringssystemen bv, een keuze die ze goed is bevallen.

Gerrit Dijkstra: "We vonden het belangrijk te kiezen voor een regionaal bedrijf. Nadat ik de advertentie in Weekblad Actief had gezien, heb ik op internet nog even rondgekeken, maar Mezutec kwam sympathiek over en sprak ons uiteindelijk toch het meest aan. Wij vinden de waterontharder ideaal: we hoeven onze apparatuur nooit meer te ontkalken, de glazen wanden in de badkamer zitten niet meer onder de kalk en de jeuk die mijn vrouw had na het douchen is verdwenen. Omdat wij een woning zonder gas, en dus zonder gasmeter, hebben, is er genoeg ruimte voor de waterontharder in de meterkast."

"Het contact met Mezutec is altijd prima verlopen. Jelle Booi heeft ons van een goed advies voorzien. Daarna heeft een vakkundige monteur de ontharder geplaatst. Laatst kwam er nog iemand langs om de waterkwaliteit te controleren. De waterontharder is onderhoudsarm, ik heb alleen een paar keer het zout bijgevuld. We hebben er dus geen werk van, maar het zorgt wel voor een groot verschil in wooncomfort!"

Bij aanschaf van een waterontharder krijgt elke klant nu een voorjaarsverrassingspakket met kans op een Keukenhof-arrangement.
www.mezutec.nl | 0512-544101