Met Easyslim.nu kun je afslanken op een makkelijke en simpele manier, onder begeleiding.
Met Easyslim.nu kun je afslanken op een makkelijke en simpele manier, onder begeleiding. Foto: Ingezonden

Easyslim.nu – Weg met die kilo's!

DRACHTEN - Je eet gezond en sport regelmatig, maar komt toch niet van dat buikje of de zwembandjes af. Terwijl de jaren verstrijken begint je lichaam aan alle kanten te hangen. Je vermijdt bepaalde kleding om putjes, oneffenheden en love handles te verbergen. Herkenbaar? Je bent niet de enige! Berber Könning, franchisenemer van Easyslim.nu Lemmer, Heerenveen, Sneek, Leeuwarden en Drachten, vond een makkelijke oplossing in de methode van Easyslim.nu en legt kort uit hoe het zit.

"Easyslim.nu is een afslankstudio die het mogelijk maakt om (plaatselijk) af te slanken. Daarvoor maken wij gebruik van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat. Dit apparaat werkt op basis van ultrasound, dat vet uit de vetcel lostrilt wat vervolgens via het lymfestelsel wordt afgevoerd en elektrostimulatie dat zorgt voor de spieropbouw. Cellulite wordt minder en de slap geworden huid weer mooi strak."

De kracht van Easyslim.nu is dat je geen streng dieet hoeft te volgen. Het apparaat doet het werk voor je. Wil je graag afslanken op een makkelijke en simpele manier, maar met de juiste begeleiding? Maak een afspraak voor een intake en een proefbehandeling!

Tijdens de proefbehandeling is er direct resultaat zichtbaar, door het afnemen van de omvang tussen de 4 en 28 centimeter. Een behandeling duurt ongeveer veertig minuten. Een proefbehandeling is nu te boeken voor 49 euro in plaats van 89 euro. Bel voor meer informatie: 06-83854719.


www.easyslim.nu | friesland@easyslim.nu | Torenstraat 2b Drachten