Naast brasserie Om de Dobben is een groot natuurterrein en voor kinderen een afgesloten speeltuin. Tijdens de Paasdagen worden in het natuurterrein eieren verstopt.
Naast brasserie Om de Dobben is een groot natuurterrein en voor kinderen een afgesloten speeltuin. Tijdens de Paasdagen worden in het natuurterrein eieren verstopt. Foto: Actief Media

Kom met de Paasdagen brunchen
en eieren zoeken aan de Langelaan 10

Stichting Plak foar Elkenien organiseert zowel eerste als tweede paasdag een eierzoek-evenement op het terrein van Om de Dobben. De brasserie serveert deze feestdagen een paasbrunch.

Eieren zoeken

Groot en klein kan eieren komen zoeken tussen 14.30 en 16.00 uur op zowel zondag 21 april als maandag 22 april. "Onze paashaas verstopt ruim voldoende eieren op het natuurterrein. Onder de eieren zullen een aantal speciale exemplaren zijn. Wie ze vindt, ontvangt een kleine verrassing."

"De evenementen die Plak foar Elkenien organiseert zijn doorgaan gratis toegankelijk", vertelt Theunis Pietersma. "Zo ook het eieren zoeken. Zowel gasten, passanten als omwonenden zijn welkom. Meedoen is op eigen risico en kinderen nemen hun eigen begeleiders mee."

Paasbrunch

Brasserie Om de Dobben heeft met Pasen een aangepast aanbod. Op beide feestdagen wordt er een Paasbrunch geserveerd die begint om 12.00 uur. Reserveren is hiervoor noodzakelijk en dat kan via info@omdedobben.nl.

Dineren

Met Pasen 's avonds dineren bij Om de Dobben is ook een optie. Hiervoor is reserveren gewenst, maar niet noodzakelijk. "Wat betreft het diner is onze werkwijze op eerste en tweede paasdag niet anders dan andere zondagen", vertelt Regina. "We hebben een mooie, vernieuwde menukaart en volop parkeergelegenheid naast de deur."