Het kerkje in Lichtaard is het decor voor de fair.
Het kerkje in Lichtaard is het decor voor de fair. Foto: Ingezonden

Lentefair Noord-Friese Winkeltjesroute

LICHTAARD - Voor de tweede keer sinds de oprichting van de Noord-Friese Winkeltjesroute, organiseren de plattelandsondernemers een fair in een kerk. Op zondag 7 april is de Gertrudiskerk aan de Noardermieddyk 3 in Lichtaard het decor voor de kleinschalige Voorjaarsfair.

De ondernemers van de Noord-Friese Winkeltjesroute toveren het kerkje om tot een gezellige markthal, waar werkelijk van alles te koop is. Het aanbod zal een afspiegeling zijn van wat de veertien winkeliers en atelierhouders verkopen in hun winkels. Te denken valt aan woonaccessoires, kleding, brocante, sieraden, bloemen en kunst. Naast de mogelijkheid om gezellig te komen rondneuzen, wordt er koffie/thee met iets lekkers verkocht. De Voorjaarsfair is vrij toegankelijk tussen 12.00 en 17.00 uur.
De Voorjaarsfair is een initiatief van de Noord-Friese Winkeltjesroute. De winkeltjesroute zelf is op zondag 7 april niet geopend. Voor het laatste nieuws en recente openingstijden van de winkels op de route is de site www.noordfriesewinkeltjesroute.nl een aanrader.