Heel Holland Bakt bij Van der Lijn

SURHUISTERVEEN – Van 19 tot en met 23 maart staat Van der Lijn Wereldmode in Surhuisterveen volledig in het teken van Heel Holland Bakt. Gedurende de hele week trakteert Van der Lijn op een gebakje bij de koffie en wanneer er voor 200 euro of meer gekocht wordt, krijgt men zelfs een hele taart cadeau. Het gebak en de taart komen van De Echte Bakker De Korenaar, dus succes verzekerd.

Deze zelfde bakker verzorgt op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart een proeverij van verschillende taarten. Liever zelf aan de slag met het bakken van taarten? Zaterdag 23 maart komt local Vincent Prins van 'Heel Holland Bakt' langs om tips en tricks te geven voor het bakken van de mooiste en lekkerste creaties. Vincent komt zelf uit Surhuisterveen en deed dit jaar mee aan de serie. Hij wist te verrassen met onder andere zijn Whiskey-box, die vooral bij André van Duin erg in de smaak viel. Zaterdag is er tevens de hele dag live-music in de winkel.

Naast baksels, muziek, koffie en thee heeft Van der Lijn uiteraard de nieuwste voorjaars- en zomertrends in huis. Voor de dames van merken als Airfield, Claudia Sträter, NIKKIE, Juffrouw Jansen, Parajumpers en het onlangs binnen gehaalde merk Marc Cain. De heren kunnen hun hart ophalen met merken als Roy Robson, Paul & Shark, Gabba Jeans, Eton en Jacob Cohen.

Van der Lijn Wereldmode zit aan De Kolk 21 in Surhuisterveen en is telefonisch te bereiken op 0512-361276. Kijk voor meer informatie op www.vanderlijn.nl en volg Van der Lijn Wereldmode op Facebook en Instagram.