Verrassende winst ONT op Veenhuizen

VEENHUIZEN - Als ONT, de nummer twaalf van de competitie, uit met 1-2 wint van de nummer twee Veenhuizen, mag dat als een verrassing worden beschouwd.

De thuisclub begon goed aan de wedstrijd en voetbalde prima op de, ondanks de vele neerslag, goed bespeelbare grasmat. ONT moest achteruit en het overwicht van Veenhuizen leidde tot een vroeg doelpunt van Sjoert Giezen. Maar ONT herpakte zich en kwam voor rust op gelijke hoogte. Dennis Bakker scoorde op aangeven van Michel Weisser. De tweede helft was wel onderhoudend, maar veel kansen voor beide doelen leverde de wedstrijd niet op. De winnende treffer viel in de vijfenzestigste minuut. Centrale verdediger Albert Wijma beloonde de mooie loopactie van Jurjen Veenstra met een pass op maat, waarna Veenstra bekwaam afrondde.