Wilco en Maaike Veenstra uit Drachten kozen vorig jaar voor een waterontharder van Mezutec.
Wilco en Maaike Veenstra uit Drachten kozen vorig jaar voor een waterontharder van Mezutec. Foto: Klaas Rozema

Vier de start van de lente met Mezutec

DRACHTEN - Het begin van de lente is bij velen het moment voor een grote voorjaarsschoonmaak. Die jaarlijks terugkerende schoonmaakactie is een stuk gemakkelijker zonder lastige kalkaanslag in badkamer en keuken. Een goede reden om dit voorjaar nog voor een waterontharder van Mezutec Waterzuiveringssystemen te kiezen.

Een waterontharder haalt vervuilende stoffen als kalk en magnesium uit het water. Dat zorgt in de eerste plaats voor een stuk minder schoonmaakwerk: geen hardnekkige kalkaanslag meer in uw badkamer en keuken. Ook hoeft uw apparatuur niet langer te worden ontkalkt en gaat het een stuk langer mee. Er is er veel minder schoonmaakmiddel, wasmiddel en vaatwasmiddel nodig en de was blijft zachter. En ook niet onbelangrijk: het ontharde water is zacht voor huid en haar.

Dus denkt u al een tijdje na over de aanschaf van een waterontharder? Hak dan nu de knoop door. Want laat u nu een waterontharder installeren door Mezutec, dan krijgt u een gratis voorjaarsverrassingspakket, met producten die zorgen voor een echt lentegevoel, zoals een Keukenhof-arrangement met twee toegangskaarten, een hotelbon en een parkeerkaart. Bel Mezutec voor vrijblijvend, deskundig advies of loop eens binnen bij het servicepunt op industrieterrein De Haven in Drachten.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13 | Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook