Kindervoorstelling 'Eendje' in De Lawei

DRACHTEN - Op zondagmiddag 24 maart om 14.00 uur is de voorstelling Eendje, voor iedereen vanaf 6 jaar, te zien in Schouwburg De Lawei in Drachten.

"In Eendje gaan we op pad met de enigszins onhandige radioreporter Pia Putman. Zij stelt het publiek voor aan Dobber, een bijzondere eend. Dobber weet namelijk niet goed of hij een eend is of een mens. Of iets er tussenin. Op zoek naar het antwoord op deze vraag, volgen we Dobber tijdens een spannende en muzikale roadtrip. Op zijn reis komen er verschillende andere 'vreemde eenden' op zijn pad en komt Dobber er langzaam maar zeker achter dat een beetje anders zijn, helemaal zo gek niet is."

Eendje (6+) is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en je anders voelen. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Over het vinden van je eigen geluk. Losjes gebaseerd op het sprookje van Het lelijke eendje.

Actrice en theatermaker Kim van Zeben speelt in Eendje alle rollen zelf. Met behulp van handpoppen en een aantal verkledingen transformeert Kim in de talloze personages die Dobber op zijn pad tegenkomt. Eendje toert sinds september 2018 door het land en werd door pers en publiek lovend ontvangen.

Spel en tekst Kim van Zeben. Regie en tekst Marije Gubbels. Muziek Keez Groenteman, Jan Groenteman, Timon Koomen. Poppen Marlyn Coetsier, Tamar Stalenhoef. Decorontwerp Marlies Schot.

www.lawei.nl, kaartverkoop: 0512-335050.