Tickets voor Big Country kosten €23,- in de voorverkoop en €25,- aan de deur.
Tickets voor Big Country kosten €23,- in de voorverkoop en €25,- aan de deur. Foto: Ingezonden

Big Country en dubbelconcert in Iduna Drachten

DRACHTEN - Komend weekend zijn er verschillende concerten in Iduna. Big Country viert het jubileum van 'The Crossing' op zaterdag en op zondag komen Sari Schorr en Ethan Johns naar Drachten.

De Schotse rockband Big Country werd opgericht door Stuart Adamson en Bruce Watson. Het virtuele gitaarspel van het tweetal verkreeg al snel internationale bekendheid. De band viel op door zijn legendarische live optredens en stond onder andere op Live Aid en Pinkpop. Het concert vindt plaats op zaterdag 23 maart, aanvang is 20.30 uur en de zaal gaat vanaf 20.00 uur open.

Zondag vindt er een dubbelconcert plaats van blueszangeres Sari Schorr en singer-songwriter Ethan Johns. Sari Schorr heeft een stem die gemaakt lijkt te zijn voor blues, krachtig met een vleugje soul. Ethan Johns is singer-songwriter, maar vooral bekend als sterproducer van artiesten als Laura Marling en Ryan Adams. Als zoon van de legendarische Glyn Johns (produceerde onder andere Eagles en Rolling Stones) is muziek hem met de paplepel ingegoten. Het dubbelconcert vindt plaats op 24 maart en begint om 15.30 uur. De zaal gaat om 15.00 uur open. Tickets kosten €15,- in de voorverkoop en €17,- aan de deur.
Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.iduna.nl.