Open dag en speeddaten bij Interzorg

FERWERT - Op zaterdag 16 maart aanstaande is er een Open Dag bij Interzorg Groep in Ferwert. De openingshandeling van deze Open Dag vindt om 10.00 uur plaats met de onthulling van de nieuwe naam van het gezondheidscentrum van Interzorg. Hierna kan iedereen, letterlijk, een kijkje achter de schermen nemen bij deze mooie organisatie in Ferwert. De open dag duurt tot 15.00 uur en de koffie en thee is de hele dag gratis.

Er zijn verschillende activiteiten, waaronder een meet en greet met zorgmedewerkers, bezichtigingen in het Woonzorgcentrum en bij de Maaltijdservice, proeverijen, demonstraties tovertafel en braintrainer et cetera. Steijlenzo (woondecoratie in landelijke stijl) en it Blomke uit Ferwert zijn aanwezig en daarnaast openen Fysio Ferwert, diëtistenpraktijk Rubingh en Schipper, Haarboetiek Unyk en GGD Fryslân haar deuren. Maak kennis met de leden van Vrienden van Foswert en de Cliëntenraad en ontdek wat zij voor de cliënten van Interzorg betekenen. Uiteraard is er gezelligheid in het Grand Café met muzikale omlijsting tijdens de hele open dag.

Voor iedereen die nadenkt over het werken in de zorg, of op zoek is naar een (vakantie)baan in de zorg zullen er de hele dag speeddatesessies plaatsvinden. Van 10.00 – 15.00 kunnen belangstellenden op een laagdrempelige manier kennis maken met de organisatie en het werken in de zorg. Bovendien kunnen belangstellenden hun opleidingsmogelijkheden bespreken met studiebegeleiders van de Friese Poort.

Kortom, de Open Dag bij Interzorg belooft een dag vol variatie te worden.