Quick'21 verslaat korfballers De Wâlden

OENTSJERK - Voor de korfballers van Quick'21 uit Oudega stond zaterdag de derby tegen de Wâlden op het programma. Quick'21 won de wedstrijd.

Beide ploegen stoken veel energie in de verdediging wat zorgde voor moeizame aanvallen en veel plaatsfouten. In een langdurende eerste helft met kleine blessures en veel fouten met de schotklok was het Quick'21 dat de verdiende voorsprong in de rust pakte met 8-11. De tweede helft bleef moeizaam voor beide teams om te scoren. De lange aanvallen van Quick'21 bleken de juiste keuze te zijn om de wedstrijd definitief op slot te gooien. De Wâlden kwam nog terug tot 13-14, maar door de treffers van Romke Kooistra en Jelte de Vries trok Quick'21 de wedstrijd definitief naar zich toe met 13-16. Zaterdag speelt Quick de uitwedstrijd tegen KV Hoogkerk.