'Duitse' overwinning ONT op Waskemeer

OPEINDE - Zijn dat niet de mooiste overwinningen? Die we Duitsers altijd aanrekenen? Op het laatste moment de drie punten pakken. ONT deed dat zaterdag tegen Waskemeer. In blessuretijd werd het 2-1 en zo sleepte ONT drie belangrijke punten uit het vuur.

Een machtig afstandsschot (30 meter) van Hielke Knippels hielp ONT aan een 1-0 ruststand. Waskemeer zette daar wel wat kansjes tegenover, maar de nul ging niet van het scorebord. Dat lukte in de tweede helft wel, maar daar was zeven minuten voor tijd een strafschop voor nodig. Jurrien Hummel benutte die. Toch bleven de drie punten in Opeinde.

Ver in blessuretijd scoorde Dennis Bakker nadat een Waskemeer verdediger zich verkeek op een uittrap van de uitblinkende ONT doelman Hidde Ament.