Powerwalken

BEETSTERZWAAG - Sinds september 2016 geeft Sietske Nicolai Powerwalktrainingen in Olterterp en Beetsterzwaag. Wekelijks Powerwalken ruim 60 vrouwen en mannen bij haar.

Powerwalken zit tussen wandelen en hardlopen in en is een heerlijke vorm van lichaamsbeweging voor alle leeftijden. Lekker stevig doorstappen, waardoor je je fitter en sterker voelt en je conditie en spierkracht opbouwt. Altijd met één voet aan de grond, zodat het minder belastend is voor spieren, pezen en gewrichten. Om te ervaren of Powerwalken iets voor je is, geeft Sietske gratis proeflessen op woensdag 27 maart, vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart om 09.00 en 10.15 uur bij de Poostweg in Beetsterzwaag. Meer informatie en aanmelden via 06 11 138 106 of info@sunenwol.frl.

Atletiekprijs

STEENWIJK - Doutsen Leijenaar (7 jaar) uit Hurdegarijp van Atletiekvereniging AV Lionitas Leeuwarden behaalde zaterdag tijdens het Visscher sport Indoor Gala in Steenwijk in de meerkamp de derde prijs in de klasse meisje pupillen C. Zij behaalde een zesde prijs in het verspringen, een derde prijs op de 40 meter sprint en ze werd tweede met een hele verre worp in het Medicienbalstoten.