De TOF! Partyband is een band met een energieke act.
De TOF! Partyband is een band met een energieke act. Foto: Ingezonden

TOF! Partyband naar club Champino

DRACHTEN - Zaterdag 16 maart komt TOF! Partyband naar club Champino aan de Zuidkade 65 in Drachten. TOF! is een geliefde band in het uitgaanscircuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op de grotere evenementen, feesten en dancings.

Het repertoire is erg breed variƫrend van top 40, feest, dance, nineties, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hedendaagse hits. TOF! speelt zijn repertoire in een hoog tempo, zonder te lange stiltes vloeit het ene nummer over in het andere, waardoor iedereen blijft dansen.
TOF! is een echte band vol energie. De lichtshow en hoogwaardig geluidsysteem zorgen ervoor dat TOF! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken. TOF! heeft een avondvullend programma met vier sets van veertig minuten. TOF! bestaat uit Dennis Franke, leadzang, Vera Sutman, leadzang, Pieter Tijtsma, drums, Dayenne Wielheesen, bas en zang, Hilbert Kuipers, gitaar en zang en Mathijs van Til, toetsen. Open: vanaf 23.00 uur, entree 7,50 euro.