Hart voor Diaconaat in Bethelkerk

DRACHTEN - Diakenen, diaconaal werkers en anderen die een 'hart voor diaconaat' hebben, zijn van harte welkom op de tweede bijeenkomst 'Hart voor Diaconaat' in Smallingerland op 21 maart in de Bethelkerk in Drachten.

Dankzij de enthousiaste reacties en de positieve feedback op het programma van vorig jaar (Grote Kerk, februari 2018) is deze keer het thema Hart voor vluchtelingen.

Thema van bijeenkomst is Hart voor Vluchtelingen

In Smallingerland vinden diverse diaconale initiatieven plaats voor vluchtelingen, AZC-bewoners en nieuwe Nederlanders. Veel mensen met een hart voor diaconaat zijn hierbij betrokken. Op de bijeenkomst 'Hart voor Diaconaat' worden deze activiteiten en de mensen erachter aan elkaar voorgesteld. Zo kun je naar elkaar doorverwijzen of, als dat nodig is, elkaar helpen. De aanvang in de Bethelkerk aan de Bolder 75 is 19.30 uur inloop, 19.45 uur start programma en einde: 22.00 uur.

Je bent van harte welkom! Aanmelden via link https://stichtingpresent.nl/smallingerland/hartvoordiaconaat.

Deze bijeenkomst is een initiatief van mensen uit diverse kerken en organisaties: Protestantse gemeente Drachten, Gereformeerde Kerk (Vrijgemaakt zuid/west), Interkerkelijke Werkgroep Asielzoekers, Bethelkerk en Present Smallingerland.