Golden Caves, Oomph! en Frank Carillo

DRACHTEN - Vrijdagavond 15 maart kunnen progrockliefhebbers om 20.30 uur in Poppodium Iduna hun hart ophalen tijdens een show van Golden Caves en Leap Day.

Golden Caves geldt als een van de meest veelbelovende vertegenwoordigers van de nieuwe generatie Progressieve Rock.

Het Rotterdamse vijftal was in 2018 nota bene als enige Nederlandse band genomineerd in de categorie 'Limelight' (Grootste Talent) van de prestigieuze Progressive Music Awards in de UK.

Symfonische Progrockband Leap Day bestaat uit zes door de wol geverfde muzikanten uit Drachten (met onder andere Jos Harteveld en Eddie Mulder) en omgeving. Onlangs vierden zij hun 10-jarig jubileum met het nieuwe album Timelapse. De Duitse band Oomph! komt zaterdagavond 16 maart om 20.00 uur naar Poppodium Iduna in Drachten voor een exclusieve NL show. De pioniers van de Duitse industrial/gothic rockscene toeren momenteel door Europa met het album 'Ritual' op zak.

Zondagmiddag 17 maart komt Amerikaanse liedjessmid en gitarist Frank Carillo, in Nederland bekend van zijn samenwerking met Anouk en Golden Earring, naar Iduna. Deze maand zal zijn nieuwe album 'Behind my Eyes' verschijnen, een heel persoonlijk album waar de kracht van deze singer-songwriter van afspat!

Samen met zijn maat Eddie Seville zullen de heren op akoestische gitaar een dampende show neerzetten. Aanvang 15.30 uur. Info en tickets: www.iduna.nl