Grootkoor in Skippersseal Oudega

OUDEGA - Onder het motto 'All together now' wordt in Oudega een eenmalig grootkoor georganiseerd op 5 april in de Skippersseal, aan de Op 'e Wal in Oudega.

Iedereen die wil zingen, jong of oud is welkom. Goed kunnen zingen is niet echt nodig, het gaat om het samen zingen. Op deze avond leren deelnemers vier of vijf popliedjes tweestemmig te zingen, onder andere van Pink, De Dijk, U2 en Kid Rock. Aan het eind van de avond worden alle liedjes nog een keer gezongen. Het staat onder leiding van de muzikale duizendpoot Sander Metz met begeleiding van een vijftal muzikanten uit Oudega. Toegang € 7,00 inclusief kop koffie of thee. De deur is open vanaf 19.00 uur en het begint om 19.30 uur. Kaarten bestellen voor 2 april door € 7,00 over te maken op bankrekening NL15RABO0154374121 ten name van Kulturele Kommisje Aldegea onder vermelding van Grootkoor Oudega.

Het goede leven

DRACHTEN - Woensdag 27 maart geeft schrijfster Annegreet van Bergen om 19.30 uur een lezing in Boekhandel Van der Velde in Drachten over haar boek Het goede leven. Net als bestseller Gouden Jaren gaat dit boek in op alle veranderingen in het dagelijks leven door de economische groei na de Tweede Wereldoorlog. De lezing wordt georganiseerd door Bibliotheek Drachten en Boekhandel Van der Velde. Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Van der Velde, bij de klantenservice van de bibliotheek én online via www.bibliotheekdrachten.nl. Kaarten kosten €7,50.