De band Sela laat het publiek kennismaken met oudere en 
nieuwe liederen.
De band Sela laat het publiek kennismaken met oudere en nieuwe liederen. Foto: Ingezonden

Welkom Dienst en band Sela in Flambou

SURHUISTERVEEN - Liefde maakt blind zeggen ze wel eens. Maar is dat zo? En hoe zit dat met Gods liefde? Gods liefde gaat ver, veel verder dan jij je kunt voorstellen. Gods liefde is er voor jou! Hij geeft om jou, meer dan wie ook!

Wil jij weten hoe groot Gods liefde voor jou kan zijn? Kom dan zondag 17 maart naar de Welkom Dienst in De Flambou, Groningerstraat 40 in Surhuisterveen. De aanvang van deze vrolijke, inspirerende dienst is om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur met koffie, thee of limonade). Het thema is 'Liefde is…'

Johan van der Sleen uit Surhuisterveen, die zijn chauffeursverleden aan de kant heeft gezet om te vertellen over Gods liefde, gaat voor. Elise Mannah uit Gouda zal voor en met bezoekers zingen over liefde, hoop, geloof en het leven van elke dag. Kinderen zijn ook welkom. Er is een nevendienst voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar en een oppasdienst van 0 tot 4 jaar.

De christelijke band Sela (bekend van onder andere het lied 'Ik zal er zijn') speelt in maart 2019 in diverse dorpskerken overal in het land. Op woensdag 27 maart (aanvang 20.00 uur) treedt de band op in De Flambou in Surhuisterveen. De concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die door Sela zijn en worden geschreven. Er staan liederen op het programma die in de afgelopen jaren zijn geschreven en inmiddels breed bekend zijn binnen christelijk Nederland, aangevuld met nieuwe, nog niet eerder gespeelde liederen.

Meer informatie zie www.sela.nl of www.truetickets.nl/sela. Kaarten verkrijgbaar via www.truetickets.nl/sela.