Kaarten kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen tot en met 16 jaar.
Kaarten kosten €10,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen tot en met 16 jaar. Foto: Ingezonden

'5%Lov' en 'In lokkige jierdei?' in Nijega

NIJEGA - Op zaterdag 16 maart speelt Tonielselsip Nij Begjin de voorstellingen '5%Lov' en 'In lokkige jierdei?'.

Zaterdag 2 maart speelde de jeugd van Tonielselskip Nij Begjin het stuk '5%Lov'. Daaropvolgend speelden de volwassenen het stuk 'In lokkige jierdei?'. Een unieke combinatie die ervoor zorgde dat alle voorstellingen uitverkocht waren. Daarom is besloten om op 16 maart een extra voorstelling te geven.

'5%Lov' speelt zich af in een keet. De jeugd drinkt bier of fris, danst met elkaar en heeft het heel gezellig. Dan komt er een moment waarop de sfeer verandert. Is het nog wel zo gezellig?
Bij 'In lokkige jierdei?' wordt er een kijkje genomen in het huis van Gryt Hoekstra. Een dag voor haar verjaardag is het een drukte van belang, iedereen komt langs. Gryt snapt er niets van en vindt dat ze allemaal een dag te vroeg komen. Maar zijn ze wel te vroeg?

De voorstellingen vinden plaats in Dorpshuis Op'e Jister in Nijega. De aanvang is 20.00 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden via 0610770431 van maandag tot en met vrijdag tussen 19.30 en 21.00 uur. Daarnaast kunnen ze ook per mail gereserveerd worden via
nijbegjin@gmail.com.