Ontmoetingsavond van De 4 Elementen

STROOBOS - De 4 Elementen organiseert op vrijdag 15 maart een ontmoetingsavond voor (jong)volwassenen die het moeilijk vinden om contacten te leggen.

De avond wordt georganiseerd voor (jong)volwassenen met een vorm van Autisme, AD(H)D en/of een licht verstandelijke/psychische beperking. Binnen deze groep zijn er veel mensen met de wens voor een vriend of vriendin, maar contacten leggen wordt als zeer moeilijk en confronterend gezien.
Tijdens deze ontmoetingsavond ligt de focus op 'leren kennen door samen te doen', waardoor kennis maken met andere mensen makkelijker wordt.

Ontdekkingstocht

Tijdens de avond gaan deelnemers in groepen op een ontdekkingstocht. Er liggen allerlei puzzels, opdrachten en spelletjes die
opgelost moeten worden om verder te kunnen. De opdrachten zijn zo gemaakt dat iedereen mee kan doen. Op een natuurlijke wijze leren de deelnemers elkaar zo beter kennen, zonder lange en ongemakkelijke gesprekken te hoeven voeren. Na de ontdekkingstocht staat er voor iedereen een hapje en een drankje klaar.

De ontmoetingsavond vindt plaats op vrijdag 15 maart van 19.30 tot 22.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. De locatie is in het De 4 Elementen Centrum aan de Groningerstreek 34-35 in Stroobos. Deelname kost €10,00, die je ter plekke moet betalen, inclusief een hapje en een drankje. Aanmelden kan tot maandag 11 maart via info@de4elementen.nl.
Kijk op www.de4elementen.nl voor meer informatie.