Europa Kinderhulp zoekt gastgezinnen

FRIESLAND - Europa Kinderhulp is op zoek naar mensen die deze zomer hun huis voor even willen delen met kinderen uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland.

Door deze kinderen in de zomervakantie mee te laten draaien in jouw huis, kunnen ze even weer op adem komen. Europa Kinderhulp zoekt mensen die hun huis willen delen met kinderen uit andere landen. Jouw huis een thuis laten zijn voor twee weken.

Want wat is thuis? Is thuis op dezelfde plek als waar je huis staat? Is het een gebouw of gevoel? Thuis hoort een plek te zijn waar je tot rust kan komen en waar je je goed voelt, waar je jezelf kan zijn.
De data van de verschillende kinderreizen in Friesland zijn dit jaar voor Nederlandse kinderen 22 juli – 31 juli. Belgische kinderen van 22 juli tot en met 5 augustus.
Franse kinderen: Secours Populaire Francaise 23 juli – 6 augustus
Duitse kinderen: Hannover 15 juli – 26 juli
Schneeberg/Delitzsch 22 juli - 9 augustus
Oldenburg 12 juli – 26 juli.

Wordt jouw huis deze zomer voor eventjes ook hun huis? Neem dan contact op met Joke de Vries voor meer informatie. Stuur een mail naar friesland@europakinderhulp.nl of bel naar 0518-841942.

Europa Kinderhulp biedt bijstand aan kinderen die in of onder moeilijke omstandigheden moeten leven, ongeacht nationaliteit, ras of levensbeschouwing. Al bijna 60 jaar hebben ze als doel het verzorgen van een onvergetelijke vakantie aan kwetsbare kinderen uit heel Europa.