Buitenpost na penalty's uitgebekerd

BUITENPOST - Het bekertoernooi zit erop voor Voetbalvereniging Buitenpost. Bekerhouder Flevo Boys nam zaterdag op Sportpark De Swadde de strafschoppenserie beter (4-3) nadat het duel in 1-1 was geƫindigd.

In de eerste helft was Flevo Boys duidelijk de bovenliggende partij en kwam verdiend op voorsprong. Na de rust waren de rollen omgekeerd en scoorde Joran Olijve de gelijkmaker. Uiteindelijk trok de titelverdediger via penalty's aan het langste eind. Buitenpost kan zich nu concentreren op een spannende fase in de competitie. De komende drie wedstrijden spelen de Blauwkes tegen teams die lager staan geklasseerd en waar dus punten tegen moeten worden gepakt om niet op de nacompetitieplekken te komen. Het volgende duel is zaterdag in Wierden tegen hekkensluiter SVZW.