Introductie Aikido

HURDEGARYP - Het Aikido Trainingscenter in Hurdegaryp start op 13 maart een introductiecursus Aikido. Deze cursus zelfverdedigingskunst bestaat uit vijf lessen en is van 20.00 tot 21.00 uur bij sportschool Fit! Fryslân in Hurdegaryp. Kijk voor meer informatie op www.aikidotrainingscenter.nl

De Heideruters

TOLBERT - Donderdag was er weer een springwedstrijd in de HJC manege in Tolbert. Kim Spinder van de Heideruters uit Harkema reed met Jackpot J.P naar een eerste prijs in de klasse B met 72,5 punten voor de rijstijl. Cristina van der Tuin reed met Highflyer naar een eerste prijs in de klasse L. Ze werd eerste in de klasse M.

Korfbal

HEERHUGOWAARD - De korfballers van Wez Handich/DOW (Rottevalle en Eastermar) zetten een belangrijke stap naar directe handhaving in de eerste klasse tegen Apollo uit Heerhugowaard. Met nog twee minuten te spelen keek de ploeg van Ljibbe Kuipers aan tegen een achterstand van 16-15. Met rustig spel werd dit nog omgebogen tot een 16-19 overwinning voor Wez-Handich/DOW. De volgende wedstrijd is tegen ZKC'31.