De humoristische theatervoorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote overgangen in het leven.
De humoristische theatervoorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote overgangen in het leven. Foto: Ingezonden

Theatervoorstelling Bye Bye Baby in Drachten

DRACHTEN - Op donderdag 14 maart wordt de humoristische theatervoorstelling Bye Bye Baby (10+) gespeeld in De Lawei in Drachten.

Op een dag is alles ineens anders, gister was je nog de oudste en begreep je alles. Nu ben je ineens de jongste en snap je er niets meer van. Je wist dat dit moment zou komen, maar je had het heel anders voorgesteld. Zelfs de normaalste dingen zijn nu ingewikkeld. Hoe moet dit, en waarom heeft niemand je dit verteld?

In groep 8 was Nastaran de stoerste van de klas, en wilde iedereen haar vriend zijn. In de brugklas transformeerde ze ineens naar een heel verlegen meisje dat met niemand durfde te praten. Haar theatervoorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote veranderingen, die iedereen in zijn leven doormaakt.
In Bye Bye Baby proberen twee mensen het hoofd boven water te houden in een decor vol bizarre obstakels en hindernissen. Een fysieke, humoristische en humeurige voorstelling voor de laatste klassen van de basisschool, brugklassers en iedereen die een grote verandering doormaakt in zijn leven.

Op donderdag 14 maart vanaf 19.30 uur speelt de voorstelling. Toegangsprijs is vanaf €11,-.