Met Easyslim.nu is het mogelijk zonder operatie en wachttijden circa twintig kilo af te vallen in drie maanden.
Met Easyslim.nu is het mogelijk zonder operatie en wachttijden circa twintig kilo af te vallen in drie maanden. Foto: Ingezonden

Easyslim.nu – de afslankhit van nu!

DRACHTEN - In drie maanden circa 20 kilo afvallen: bij Easyslim.nu is het mogelijk! Bij Easyslim.nu is afslanken meer dan alleen een uiterlijke verandering. Door middel van het gepatenteerde en geavanceerde apparaat is het mogelijk om in een korte tijd resultaat te boeken op meerdere fronten. Zo val je niet alleen snel af, maar wordt ook cellulite minder, worden je spieren enorm getraind, waardoor je lichaam in een modus komt waarbij je zelfs afslankt wanneer je op de bank zit.

Berber Könning: "Bekende Nederlanders laten regelmatig zien wat de indrukwekkende resultaten zijn van een ingrijpende operatie zoals een maagverkleining. Toch is een maagverkleining niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kan nu ook zonder operatie hetzelfde afslankeffect worden bereikt, maar dan zonder overhangend vel, met een speciaal arrangement. In drie maanden kun jij 20 kilo afvallen! Met een intensieve begeleiding gaan we samen voor het beste resultaat. Door middel van elektrostimulatie en ultrasound kun je liggend afslanken. De spieren worden opgebouwd en tegelijkertijd wordt vet uit de vetcellen gehaald. Een echte win-winsituatie waar je lang van profiteert. Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met een van onze vijf vestigingen in Friesland en ervaar het zelf!

Maak nu gebruik van een proefbehandeling met flinke korting: van €69 voor €49. En is er niet minimaal vier centimeter af na de proefbehandeling, betaal je niks!"
Easyslim.nu Friesland | www.easyslim.nu | friesland@easyslim.nu | 06-83854719