De nieuwste trends op gebied van wonen en beauty vind je op Vrouw! 2019.
De nieuwste trends op gebied van wonen en beauty vind je op Vrouw! 2019. Ingezonden afbeelding

Beleef de wereld van Vrouw!

LEEUWARDEN - Eindeloos shoppen, kletsen, rondsneupen en genieten: dát is Vrouw!. Op 8, 9 en 10 maart 2019 wordt het WTC Expo in Leeuwarden omgetoverd tot een wereld vol beauty, health, fashion, lifestyle én food & drinks.

Vrouw! 2019 is groter dan ooit! Naast de vertrouwde winkels zijn er veel nieuwe deelnemers en activiteiten. Van een carrièreplein tot het live laten zetten van een tattoo. Laat je creativiteit op de vrije loop en schuif aan bij één van de vele nieuwe workshops op Vrouw!.

Spetterende shows en optredens

Benieuwd naar de laatste voorjaarstrends? Dan mag je de Vrouw! modeshow niet missen! Laat je inspireren door de nieuwste fashionitems. Wil je volgend jaar zelf als model meelopen in de modeshow? Dat kan! Doe mee aan de Jamm Model Search op zaterdag 9 maart en word ontdekt als model. Ben je na eindeloos shoppen toe aan een muzikale break? Geniet dan van spectaculaire live optredens.

Beauty, wonen en meer inspiratie!

De nieuwste trends op gebied van wonen en beauty vind je op Vrouw! 2019. Waan je in een wereld vol wooninspiratie bij de ingerichte stijlkamers en vind alles voor je uiterlijk én innerlijk op het Beautyplein waar je door vele demonstraties wordt geïnspireerd. Dus maak je vriendinnen, moeder, zus of dochter enthousiast, trek je stevige stappers aan en beleef de wereld van Vrouw!

Openingstijden

Vrijdag 8 maart van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag 9 maart van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 10 maart van 10.00 tot 18.00 uur. Bekijk het volledige programma op www.vrouw-beurs.nl en koop nu online je tickets met korting.