Inez Timmer vertelt in haar solovoorstelling het verhaal van een musicalartieste.
Inez Timmer vertelt in haar solovoorstelling het verhaal van een musicalartieste. Foto: Ingezonden

Inez Timmer met solomusical in De Pleats

BURGUM - Op woensdag 20 maart staat de nieuwe AutoBioSolo 'Vijf minuten voor aanvang!' van Inez Timmer om 20.15 uur in de Pleats te Burgum. Een blijmoedige rollercoaster die het publiek meezuigt in de mallemolen van het hectische leven van multi-artieste Inez Timmer en een unieke kans om de Friezin nog één keer te zien schitteren voordat ze bij de Nederlandse Reis Opera de rol van Mme Armfeldt zal spelen.

In de musical 'A Little Night Music' zal ze namelijk met niemand minder dan de veelzijdige acteur Paul Groot, musicalster Susan Rigvava-Dumas, operatalent Laetitia Gerards en acteur Guido Spek schitteren. In de nieuwe voorstelling 'Vijf minuten voor aanvang!' passeren bekende musicalhits in alle talen, persoonlijke ontboezemingen, hemelhoge pieken en diepbedroefde dalen de revue. Een leven vol tegenstellingen die samengebracht zijn in een intieme en ontboezemende show door de ervaren theatermaakster Inez Timmer.

In deze solomusical vertelt Inez het verhaal van een internationale musicalartieste, steeds weer aarden in een ander land en aanpassen aan een andere cultuur. Een verhaal over roem, glitter en glamour en je tegelijkertijd moederziel alleen kunnen voelen. De artieste van middelbare leeftijd doet een boekje open over jezelf staande houden in de internationale musicalwereld. Over de dreiging van de jongere generatie, het toppunt van je carrière, de hang naar succes en erkenning, het wezenloze gevoel dat je ergens de boot hebt gemist. Een leven van incasseren, steeds weer opnieuw beginnen. En het doorzettingsvermogen en moed die daarvoor nodig zijn. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen op www.cultuurinpleats.nl.