'Back to the 60's & 70's' muziekfestijn

SURHUISTERVEEN - Zaterdag 9 maart komen in Surhuisterveen de voeten weer van de vloer. De diskjockeys in zalencentrum De Lantearne nemen hun publiek mee terug in de tijd bij het muziekevenement Back to the 60's & 70's. Het is tijd voor muziek uit de jaren zestig en zeventig, en uiteraard wordt er een uitstapje gemaakt naar muziek uit de jaren tachtig en negentig.

Geen bands zoals Tribute to Abba en geen discoshows, maar een traditionele muziekavond met vinylplaten. "It wurdt gewoan wer in smûke Back to the 60's & 70's", blikt Joop Numan alvast vooruit naar het muziekevenement. "De measte minsken komme dochs altyd noch foar de sfear, it dûnsjen op de muzyk en om gesellich wat te drinken."

De gouden formule van het Feanster muziekfestijn blijft toch wel luisteren naar en dansen op muziek uit het verleden. De sfeer van 'die goeie ouwe tijd' is altijd gezellig om te beleven. Net als voorgaande jaren zal dat weer volop aanwezig zijn.

Het muziekevenement begint om 21.00 uur in zalencentrum De Lantearne, Jan Binneslaan 49 in Surhuisterveen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Intertoys Numan aan De Kolk in Surhuisterveen.