De KAT speelt 'Klontsjes' in Kollum.
De KAT speelt 'Klontsjes' in Kollum. Foto: Ingezonden

Toneelstuk 'Klontsjes' van de KAT

KOLLUM - Op vrijdagavond 8 maart en zaterdagavond 9 maart speelt de KAT het stuk
'Klontsjes'.

Drie keer een date voor Atze Dimmen, heel mooi, maar zo vroeg had hij niet verwacht. Eén van de dames brengt een kind mee dat niet van haarzelf is. Bovendien heeft het kind nog een boodschap: 'als vader laat hij het afweten, dan moet hij het als opa maar laten zien'. Rechercheur Bokke Jansma, broer van één van de dates, moet helpen om het raadsel van de pop op te lossen. En dat doet hij op zijn eigen bokkige wijze.

Humor, spanning en competitie

Een toneelstuk vol humor, competitie, spanning, gedichten en 'klontsjes'. Spelers van dit toneelstuk zijn Jeffrey Greven, Annet Dijkstra, Els Hoekstra, Maaike Terpstra, Pieter Haaksma en Renske Beets. De regie is in handen van Jaap Haaksma, met zijn assistent Marijke Lanting.

De toneelvoorstelling wordt gespeeld in de Colle in Kollum. De zaal is vanaf half 8 open. Kaarten zijn te koop bij 'Hilboezen Poelier' en 'Tabak en Lectuurshop Hoekstra', en kosten op vrijdagavond €8,- en zaterdagavond €10,-.

Groepen en/of buurtverenigingen van meer dan vijfentwintig personen mogen voor €7,- per persoon naar binnen. Telefonisch reserveren kan tussen 18.30 en 20.00 uur op 0511-453972.