Vrouwen van Nu Surhuisterveen maakt programma voor 2019 bekend

SURHUISTERVEEN - Voor de vrouwen van Nu Surhuisterveen staan er ook in 2019 weer vele activiteiten op de planning. Op 16 april vieren de Vrouwen van Nu afdeling Friesland hun honderdjarig jubileum. Dit wordt uitbundig gevierd in De Harmonie in Leeuwarden.

De Vrouwen van Nu in Surhuisterveen hebben één keer in de maand op donderdag een bijeenkomst in Kolkzicht te Surhuisterveen. "Vrouwen die ook een kijkje willen nemen, nodigen wij vrijblijvend uit om een avond bij te wonen. U bent van harte welkom om 19.30 uur."

Het programma voor 2019 is: 21 maart een lezing van de heer Homan, schaapherder uit Doldersum. 18 april een lezing van C. Klimstra uit Broeksterwâld over 'Sibbeltje'. Op 19 september komen 'De Voortvarende vrouwen' uit Rottevalle langs. En op 17 oktober komt verhalenvertelster Jelly Krook naar de Vrouwen van Nu.

Verhalen, muziek en lezingen

Op 21 november is er een avond (ééndagsbestuur) door de leden zelf verzorgd en op 19 december is er de kerstavond met een diner. Voor nadere inlichtingen kan men contact opnemen met Paula Petri, via 0512-341656 of een kijkje nemen op de website www.vrouwenvannu.nl/surhuisterveen.