Waadhoekekoor de Bútsoekers geeft een concert in Rottevalle.
Waadhoekekoor de Bútsoekers geeft een concert in Rottevalle. Foto: Ingezonden

Bont meezingconcert de Bútsoekers

ROTTEVALLE - Op zondag 24 februari treedt Waadhoekekoor de Bútsoekers uit Sint-Annaparochie op in Rottevalle. Het wordt een concert voor koor en publiek. Er staan meerstemmige liedjes op het programma die het koor zelf ten gehore brengt, maar ook prachtige nummers waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd om mee te zingen.

Steeds bekender

De Bútsoekers worden steeds bekender door hun meezingconcerten. Tijdens voorgaande optredens spat het plezier eraf en slaat het over op het publiek. De hele zaal komt in beweging en gaat uitbundig los. Waadhoekekoor de Bútsoekers biedt een bont programma met voor ieder wat wils. Onder leiding van dirigente Marijke Rodenburg zingen de mannen de laatste jaren veel golden oldies, Ierse ballads en liedjes uit het kleinkunstrepertoire.

Voormalig shantykoor

Het voormalig shantykoor bestaat al ruim 15 jaar. Alle zeemansliederen zijn vervangen door Engelse en Ierse ballades en hits uit de jaren '70, '80 en '90 van diverse artiesten, waaronder Elvis Presley, ABBA en The Everly Brothers.

Het concert begint om drie uur in de Doarpstsjerke in Rottevalle. De deuren gaan open om half drie. De entree bedraagt €10,- inclusief een kopje koffie. Mail voor inlichtingen of reserveringen naar h.lansen@chello.nl.